Nedsat pris! Kah blanco Tequila 70 cl Forstør

Kah blanco Tequila 70 cl

Ny vare

Eksklusiv Tequila i flot skull keramik flaske. 100% agave Tequila som byder på en intens agave smag, efterfulgt af krydret hvid peber. Blød og ren Tequila som fortjener at blive drukket rent eller i premium cocktails! 40% alkohol.

Flere detaljer

kr. 299,40 inkl. moms

-40%

kr. 499,00 inkl. moms

Yderligere information

Eksklusiv Tequila i flot skull keramik flaske. 100% agave Tequila som byder på en intens agave smag, efterfulgt af krydret hvid peber. Blød og ren Tequila som fortjener at blive nydt rent - eller i premium cocktails! 

Flasken er inspireret af de traditionelle Calaveras, som er en hyldest til de døde. I Bolivia hyldes de døde en gang om året, hvor disse skulls bliver fodret med både smøger og Tequila - som symbol på at de døde aldrig bliver glemt.  

Den KAH Tequila Blanco flaske er inspireret af de traditionelle Calaveras (kranier lavet af sukker), der stadig anvendes den dag idag af ritualer til at symbolisere død og genfødsel.
Ordet KAH oversættes til "liv" i den gamle Maya-sprog. Hver flaske er en individuel, hånd-udformet kunstværk, hvilket vil sige at ikke to flasker er ens.